Advanced Day Total Protect Total anti-ageing хидратиращ крем SPF30

Advanced Day Total Protect Total anti-ageing хидратиращ крем SPF30

Advanced Day Total Protect Total anti-ageing хидратиращ крем SPF30

Най-модерният дневен крем на Medik8 комбинира в себе си активни съставки, които защитават кожата от вредните фактори на околната среда, хидратиращи агенти и SPF 30, за да предотвратим увреждането на кожата причинено от слънчевите лъчи.

Обновената и подсилена формула на Advanced Day Total Protect SPF30 включва широкоспектърната 5 звездна UVA защита, anti- A.G.E. комплекс, технология за Infra-red и anti-blue light защита, антиоксиданти и иновативна технология против замърсяване на кожата от околната среда.

Активната формула е с много лека текстура, която не оставя следи, което го прави перфектен избор за дневен крем. Фините линии и бръчки са видимо изгладени, кожата е защитена от преждевременно стареене.

КАК РАБОТИ?

Предлагайки пълна защита срещу увреждащите кожата фактори на околната среда, Advanced Day Total Protect е най-добрият хидрататор, който съдържа в себе си и SPF 30. Комплексът от слънцезащитни филтри са специално подбрани от Medik8 е доказано най-добрата, ефикасна и безопасна защита от преждевременното стареене, причинено от слънцето. Екстрактът от моринга осигурява мощна протекция от свободните радикали, причинени от градското замърсяване.

Карнозинът в нашата anti-A.G.E технология предотвратява гликацията, естествен процес на стареене, при който захарите се свързват с протеините (колаген и еластин), като ги трансформират в остатъчни продукти в процеса на глигация (A.G.E.s). Процесът е необратим и води до промяна в качеството на произведения колаген, а фините линии и бръчки се задълбочават. Карнозинът предпазва от инфраред лъчите, които също увреждат колагеновите влакна. Не на последно място Advanced Day Total Protect включва в своята формула защита от синята светлина, излъчваща се от екраните.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

 • Иновативни филтри SPF 30 - Предпазват от UVB лъчите, които причиняват слънчеви изгаряния, хиперпигментация и рак на кожата.
 • UVA защита - UVA лъчите са основния фактор, водещ до преждевременно стареене на кожата. Те проникват чак до дермата като увреждат колагена.
 • Екстракт от моринга - Защитава повърхността на кожата, като предотвратява абсорбирането и отлагането на замърсявания причинени от околната среда (цигарен дим, озон, тежки метали, прахови частици). Поддържа кожата чиста и здрава.
 • Карнозин - Пептид, който се произвежда естествено в тялото и блокира свързването на захарите и колагена в кожата. Предотвратява появата на бръчки и фини линии, като в същевременно изражда щит срещу вредите от инфраред лъчите.
 • Екстракт от семената на какаово дърво - Мощна активна съставка, която предпазва кожата от вредните ефекти на синята светлина, неутрализира опасните свободни радикали и стимулира производството на колаген.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

 • Сутрин на почистена кожа нанесете малко количество от Advanced Day Total Protect SPF30 върху лицето, шията и деколтето, като избягвате зоната на горния долния клепач и устните
 • Разнесете с леки масажни движения в посока нагоре и оставете да попие в кожата


Опаковка: 50мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Модел: P05901
 • Наличност: В наличност
 • 139.00 лв
 • без ДДС: 139.00 лв