C Tetra Cream Про-колаген Витамин С крем

C Tetra Cream Про-колаген Витамин С крем
C Tetra Cream Про-колаген Витамин С крем


Подходящ като първа стъпка в антиоксидантната грижа, C-Tetra Cream предпазва кожата от свободните радикали и възстановява блясъка. Добавената хиалуронова киселина и глицерин повишават нивата на хидратация и подсилват естествената защитна бариера на кожата.

Този дълбоко хидратиращ, но същевременно лек крем е чудесен старт на деня Ви, тъй като съдържа естествени цитрусови екстракти, които му придават приятен и освежаващ аромат.

КАК РАБОТИ?

Кожата ви скалдира естествени антиоксиданти, които защитават от свободните радикали.Но когато тези свободни радикали в околната среда са повече от антиоксидантите в кожата ви, тя вече не може да бъде добре защитена. Свободните радикали се захващат върху повърхността на кожните клетки, причинявайки непоправими увреждания, което от своя страна води до преждевременно стареене. C-Tetra Cream съдържа тетрахексил децил аскорбат, стабилизирана форма на витамин С, която повишава антиоксидантните защитни нива в кожата.

Кремът стимулира производството на колаген, за да се предотврати появата на фини линии и бръчки, оставяйки лицето Ви сияйно и видимо подмладено. Със своята мастноразтворима форма на витамин С, той с лекота прониква през защитната липидна бариера на кожата, като действа в дълбочина. Когато витамин С и витамин Е работят в синергия  като "мрежови антиоксиданти", тогава цялостния антиоксидантен ефект на продукта е оптимален. C-Tetra Cream използва иновативния метод за хидратация чрез комбиниране на хиалуроновата киселина и глицерина със системата “Moisture Magnets”на Medik8. Те извличат вода от атмосферата и оставят  кожата овлажнена и еластична.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Тетрахексилдецил аскорбат - Мастноразтворима форма на Витамин С и мощен  антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, бори се с видимите признаци на стареене и стимулира синтеза на колаген.
  • Витамин Е - Мощен антиоксидант, който естествено присъства  в кожата.  Неутрализира редица свободни радикали, работи оптимално в комбинация с вит. С, ефективен в противостареещата грижа за кожата и отличен овлажняващ агент.
  • Хиалуронова киселина - Притежаваща способността да увеличи 1000 пъти собственото си тегло във вода, хиалуроновата киселина поддържа влагата в кожата, подобрява еластичността и осигурява хидратацията в дълбочина.
  • Moisture Magnets - Система от овлажнители на кожата -запазена търговска марка на Medik8, която значително повишава нивото на хидратация в кожата.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • Сутрин, върху почистена кожа, нанесете малко количество и разнесете равномерно по цялото лице, шия и деколте
  • Оставете да се абсорбира добре преди да нанесете продукт със слънцезащитен фактор


Опаковка: 50мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Модел: P06086
  • Наличност: В наличност
  • 99.00 лв
  • без ДДС: 99.00 лв