C-Tetra Eye Про-колаген Витамин С антиоксидантен околоочен серум (12% Витамин С)

C-Tetra Eye Про-колаген Витамин С антиоксидантен околоочен серум (12% Витамин С)

C-Tetra Eye Про-колаген Витамин С антиоксидантен околоочен серум (12% Витамин С)

Подхранете и върнете младежкия вид на околоочния контур с C-Tetra® Eye, серум на основата на витамин С. 100% стабилизирана и дълбоко хидратираща, формулата е идеална за деликатната зона около очите. Попива бързо и оставя зоната освежена и подмладена. С  естествен цитрусов аромат, C-Tetra® Eye е идеалният начин да започнете своята сутрешна грижа за кожата и да се борите с преждевременните признаци на стареене.

Тези два антиоксидантни агента работят в симбиоза, за да увеличат силата си, като взаимно се презареждат, това от своя страна гарантира, че продуктът ще бъде еднакво ефективен от първата до последната капка.

КАК РАБОТИ?

Кожата е изпълнена с естествени антиоксиданти, които я предпазват от вредните ефекти на свободните радикали. Когато тези свободни радикали в околната среда са повече от антиоксидантите в кожата ви, тя вече не може да се защити и се нуждае от подкрепата на серум или крем.C-Tetra Eye съдържа тетрахексил децил аскорбат, стабилизирана форма на витамин С, която повишава антиоксидантните защитни нива в деликатната зона около очите.

Също така стимулира производството на колаген, за да се предотврати появата на фини линии и бръчки, оставяйки зоната под очите сияйна и подмладена. Като мастноразтворима форма на витамин С, той е в състояние лесно да проникне през защитната липидна бариера на кожата, като действа в дълбочина. Витамин С и витамин Е работят синергично като "мрежови антиоксиданти", повишаващи цялостния антиоксидантен ефект на серума, за да предпазват кожата през целия ден.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Тетрахексилдецил аскорбат - Мастноразтворима форма на Витамин С и мощен  антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, бори се с видимите признаци на стареене и стимулира синтеза на колаген.
  • Витамин Е - Мощен антиоксидант, който естествено присъства  в кожата.  Неутрализира редица свободни радикали, работи оптимално в комбинация с вит. С, ефективен в противостареещата грижа за кожата и отличен овлажняващ агент.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • На почистена кожа сутрин, нанесете с шпатулата под и около очите C-Tetra Eye с леки масажиращи движения, като избягвате клепачите


Опаковка
: 7мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Модел: P06166
  • Наличност: В наличност
  • 49.00 лв
  • без ДДС: 49.00 лв