Discovery Post Treatment kit Програма за домашна грижа след терапии

Discovery Post Treatment kit Програма за домашна грижа след терапии

Discovery Post Treatment kit  Програма за домашна грижа след терапии (Calmwise® Cleanse 40ml, Hydr8 B5 10ml, Ultimate Recovery Intense 15ml, Physical Sunscreen 15ml)

Проектиран специално, за да помогне на увредената кожа да се възстанови след професионално лечение или химически пилинг. С участието на Calmwise ™ успокояващ почистващ препарат, Hydr8 B5 ™, Physical Sunscreen ™ (SPF 30) и Ultimate Recovery ™ Intense, за да успокои чувствителността и да разкрие сияен тен.

ПРЕДИМСТВА:

 • Calmwise Soothing Cleanser - Намерете бързо облекчение за зачервена, раздразнена кожа. Подсилено с хлорофил и тепренон, това пречистващо антиоксидантно почистващо средство нежно премахва грима и примесите, за да остави кожата хладна, хидратирана и детоксикирана.
 • Hydr8 B5 - Течен рехидратиращ серум. Този лек кристално чист серум потъва бързо, за да залее кожата с влага. Хиалуроновата киселина с много тежести изтегля и свързва водата от атмосферата в кожата. Обогатена с витамин В5 за подобряване на задържането и регенерацията на водата в кожата, кожата остава пухкава и забележимо хидратирана.
 • Ultimate Recovery ™ Intense - Крем за интензивно възстановяване на кожата. Богат възстановяващ крем за суха, компрометирана кожа и след лечение. Образува бариера на повърхността на кожата, за да предотврати ежедневните дразнители и да поддържа влагата заключена плътно. Влива кожата с кислород, за да подпомогне естествения лечебен процес.
 • Physical Sunscreen - Интелигентната формула на Medik8 осигурява изключителна защита от слънцето в лек крем, който не оставя варовик върху кожата. Снабден с антиоксиданти, той предпазва кожата от UVA, UVB и осигурява превъзходна защита срещу замърсяване.


КАК РАБОТИ?

Calmwise Soothing Cleanser е pH балансиран, за да гарантира, че получавате най-нежното почистване. Hydr8 B5 съдържа хиалуронова киселина. Количества хиалуронова киселина действат като резервоар за хидратация. Витамин В5 повишава задържането на влага в серума.

Ultimate Recovery Intense - съчетава възстановяващи средства. Перфлуородекалин спомага за повишаване нивата на кислород в кожата; насърчава естествените лечебни възможности на кожата. Бета-глюканът успокоява възпалената кожа, като намалява зачервяването, докато арниката спомага за стимулиране на имунната система.

Физическият слънцезащитен крем е оптимизиран за използване след химически пилинг, когато деликатната кожа е силно чувствителна към UV излагане. 100% физически UV филтри, цинков оксид и титанов диоксид работят в синергия с кожата, за да предпазват както от UVA, така и от UVB лъчи. Екстрактът от Moringa помага на кожата да се предпази от замърсителите на околната среда, а карнозинът инхибира реакцията на гликиране.

Опаковка:

 • Calmwise® Cleanse 40ml
 • Hydr8 B5 10ml
 • Ultimate Recovery Intense 15ml
 • Physical Sunscreen 15ml

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Модел: P07594
 • Наличност: В наличност
 • 67.00 лв
 • без ДДС: 67.00 лв