Encapsulated Forest Тайната Гора (Cream Cleanse - 40ml, Retinol Eye TR - 7ml, Retinol 3TR Intense - 15ml, Advanced Night Restore - 15ml)

Encapsulated Forest Тайната Гора (Cream Cleanse - 40ml, Retinol Eye TR - 7ml, Retinol 3TR Intense - 15ml, Advanced Night Restore - 15ml)
Encapsulated Forest Тайната Гора (Cream Cleanse - 40ml, Retinol Eye TR - 7ml, Retinol 3TR Intense - 15ml, Advanced Night Restore - 15ml)


Нашият нощен ритуал от 4 стъпки има всичко необходимо за усъвършенствана, младежка кожа. Създадени да завършат нощния регенеративен цикъл на кожата, Retinol 3TR Intense и Retinol Eye TR възстановяват кожата, докато спите. Advanced Night Restore влива кожата ви в воал на хидратация. Нощ след нощ фините линии и бръчки видимо намаляват и блясъкът се възстановява.

КАК РАБОТИ?

Cream Cleanse нежно разгражда грима и примесите, за да остави кожата освежена и готова за следващите стъпки от вашата рутинна грижа за кожата. L-манделова киселина, нежна форма на AHA, меко ексфолира горните слоеве на кожата, освобождавайки мъртвите кожни клетки, за да могат лесно да се отмият. Междувременно естественият глицерин попълва основните нива на влага на кожата, оставяйки тена подхранван и хидратиран след почистване. Органичното масло от сладък портокал допринася с мощна антиоксидантна защита за потушаване на увреждащите кожата свободни радикали, които могат да причинят стареене. Ежедневно почистващо средство, подходящо за всеки тип кожа.

Retinol Eye TR, усъвършенстван нощен серум с витамин А, който се грижи за деликатната област на очите. Използвайки силата на 0,1% ретинол и комбиниран с подхранващ кожата антиоксидант витамин Е, серумът подобрява текстурата на кожата и минимизира появата на фини линии и бръчки. Формулиран с технология за освобождаване на времето, лекият, бързо абсорбиращ серум позволява постепенно доставяне на ретинол през цялата нощ в по-дълбоките слоеве на кожата. Осигуряване на максимални резултати и по-младежка и сияйна област на очите

Разкрийте по-младежки вид с нашия лек Retinol 3TR Intense, усъвършенстван 0,3% серум от витамин А. Създаден да завърши нощния регенеративен цикъл на кожата, серумът изплува отново, докато спите, за да подмлади кожата и да възстанови сиянието. Приветстван като най-ефективната съставка за борба със стареенето, витамин А подобрява текстурата на кожата, минимизира появата на фини линии и бръчки и балансира неравномерния тон на кожата. Retinol 3TR Intense се подсилва и с климбазол, изключителна съставка, която засилва силата на ретинола, като блокира ензима, който разгражда ретиноевата киселина в кожата. Това означава презаредена мощност без допълнително дразнене: печеливша печалба.

Advanced Night Restore използва Midnight Repair Complex, съчетаващ ягода от саскатун, пептид, ремонтиращ клетки и екстракт от драконови плодове. Тези 3 изключителни антиоксиданта се справят с увреждането на свободните радикали, което се е случило през целия ден на излагане на UV лъчи и замърсяване. Подхранващият керамид 1 и 3 се комбинира с естествени кожни липиди, за да възстанови дълбоко бариерата на кожата. Това повишава естествената защита на кожата срещу стареене на кожата, готова за следващата сутрин. Нощният крем е оптимизиран за използване със серум от витамин А. N-ацетил глюкозаминът действа в синергия с ретинола, за да стимулира производството на хиалуронова киселина, като помага за стягане, напълняване и насърчаване на младежкия вид на лицето.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

 • L-манделова киселина - Меко ексфолиращ AHA с BHA сила. Манделовата киселина може да действа както на повърхността на кожата, така и в порите за дълбоко, но нежно ексфолиране.
 • Витамин Е - Мастноразтворим антиоксидант, витамин Е може да гаси свободните радикали по кожата, като същевременно стабилизира ретинола за оптимална мощност.
 • Ceramide Complex - интелигентна комбинация от керамид 1 и 3 заедно с холестерола и мастните киселини, които имитират естествената липидна бариера на кожата; интензивно възстановяващо и подхранващо.
 • Ретинол - Чистият витамин А помага да се повишат нивата на колаген и да се подобри естествения регенеративен цикъл на кожата, като кожата изглежда равномерна и млада.


Опаковка:

 • 40ml Cream Cleanse
 • 7ml Retinol Eye TR
 • 15ml Retinol 3TR Intense
 • 15ml Advanced Night Restore

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Модел: P07778
 • Наличност: В наличност
 • 139.00 лв
 • без ДДС: 139.00 лв