Hydr8™ B5 Serum Хидратиращ серум

Hydr8™ B5 Serum Хидратиращ серум

Hydr8™ B5 Serum Хидратиращ серум

Дълбоко хидратиращ, прозрачен серум, който попива бързо, за да хидратира кожата в дълбочина. Задължителна част от всяка грижа за кожата, това е най-добрият хидратиращ серум за възстановяване и възвръщане комфорта. Серумът е на водна основа, без аромати, не дразни чувствителните кожи и не запушва порите. Оставя кожата мека на допир, хидратирана и сияйна.

Известна с това, че увеличава до 1000 пъти собственото си тегло във вода, хиалуроновата киселина привлича и задържа водата от атмосферата в кожата. Комбинирането на хиалуронова киселина с различно молекулно тегло гарантира, че кожата е хидратирана от най-дълбоките слоеве до повърхността. Серумът е обогатен с витамин B5, който подобрява регенеративната функция на кожата, както и задържането на влагата.

КАК РАБОТИ?

Хиалуроновата киселина се среща естествено в кожата. Тя е отговорна за запълването на междуклетъчните пространства и уплътнява кожата. Невероятно е, че увеличава до 1000 пъти собственото си тегло във вода, като привлича и задържа влагата от атмосферата в кожата. Hydr8 B5 съдържа в себе си хиалуронова киселина с различно молекулно тегло.

Най-малките молекули проникват в дълбочина, за да доставят влага от дълбоките слоеве към повърхността на кожата. По-големите не могат да проникнат, остават на повърхността и действат като резервоар, който снабдява с влага повърхността на кожата. Витамин В5 поддържа регенеративния цикъл на кожните клетки. Резултатът е мека, еластична и хидратирана кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Хиалуронова киселина - Овлажняващи свойства. Притежава способността да увеличи 1000 пъти собственото си тегло във вода. Хиалуроновата киселина привлича влагата от заобикалящата атмосфера в кожата, оставяйки я подхранена и еластична.
  • Витамин В5 (пантотенова киселина) - Подобрява капацитета на влагозадържане в кожата, стимулира регенерацията и подпомага заздравяването на рани. Има противовъзпалително действие и облекчава дискомфорта в кожата, причинен от дехидратация.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • Всяка сутрин и/ или вечер, върху почистено лице, нанесете 5-6 капки от продукта директно върху лицето, шията и деколтето
  • Алтернативен вариант за нанасяне е като първо сложите няколко капки от серума върху пръстите на ръцете си, след което с нежни масажни движения го разнесете по кожата до пълното му абсорбиране
  • Оставете да се абсорбира и продължете грижата с подходящ хидрататор от номенклатурата на Medik8


Опаковка: 30мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Модел: P06097
  • Наличност: В наличност
  • 99.00 лв
  • без ДДС: 99.00 лв