Mutiny Балсам за устни на базата на сквалан

Mutiny Балсам за устни на базата на сквалан

Mutiny Балсам за устни на базата на сквалан

Устните често са пренебрегвани и могат да станат много сухи и уязвими към промените в околната среда. Mutiny се различава от повечето балсами за устни на пазара, тъй като не разчита на оклузиви като вазелин. Въпреки, че са добри временни коректори на сухите устни, те са склонни да образуват фалшива защита и всъщност не подобряват външния вид и комфорта в устните дългосрочно.

За разлика от тях нашата подхранваща формула за устни, на базата на сквалан, попълва загубените липиди и осигурява на устните защита и комфорт, като предотвратява загубата на влага. Формулата е подсилена с растително масло от морски зърнастец, което доставя в горните слоеве на кожата пълна палитра от омега масла, които възстановявт естествена бариерна функция. Така подпомагаме естествения процес на заздравяване на напуканите устни.

КАК РАБОТИ?

Кожата на устните се различава значително от кожата на лицето. Тя има много по-тънка хиро-липидна защита и затова трудно задържа влагата. Mutiny използва натурален сквалан за подхранване и защита на кожата на устните. Скваланът е химически създаден, но е почти идентичен със сквалена, естествена част от кожния себум. Той успешно защитава и хидратира кожата, като не позволява изпаряването на влагата.

Маслото от морски зърнастец доставя на устните пълен омега профил, спомагайки за възстановяването на естествената липидна бариера и поддържа кожата хидратирана. Това невероятно растително масло заздравява кожата, за да възстанови напуканите устни. Подхранващата формула включва и хиалуронова киселина с различно молекулно тегло, за да хидратира всеки слой от кожата на устните.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Сквалан - Идентичен с кожните липиди, скваланът попълва загубата на липиди в междуклетъчното пространство, за направи устните ни хидратирани, меки и здрави.
  • Масло от морски зърнастец - Подхранващо масло, което е единственият растителен източник на омега 3, 5, 9 и 7. Въздействието му върху кожата, с пълен омега профил, възстановява естествената липидна бариера на кожата, като осигурява дълготрайна и дълбока хидратация.
  • Хиалуронова киселина - Овлажняващи свойства. Притежава способността да увеличи 1000 пъти собственото си тегло във вода. Хиалуроновата киселина привлича влагата от заобикалящата атмосфера и я задържа в кожата, оставяйки я подхранена и еластична.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • Нанасяйте Mutiny върху устните, толкова често, колкото е необходимо
  • Нанесете дебел слой вечер, за да действа като подхранваща маска за през нощта


Опаковка: 15мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Модел: P07755
  • Наличност: В наличност
  • 47.00 лв
  • без ДДС: 47.00 лв