Pure C15 Презареждаща се формула Витамин С серум (15% Витамин С)

Pure C15 Презареждаща се формула Витамин С серум (15% Витамин С)

Pure C15 Презареждаща се формула Витамин С серум (15% Витамин С)

Чистият витамин С (аскорбинова киселина), клинично доказано стимулира производството на колаген и се бори с увреждането от свободните радикали, но също така е изключително нестабилен и губи бързо своята активност. Medik8 стабилизира аскорбиновата киселина в Pure C15 ™, като използва витамин Е и глутатион: 2 мощни съставки, които работят като акумулаторна антиоксидантна мрежа.

Избирайки естествения начин на стабилизиране на витамин С, продуктът не позволява отслабване на активността на формулата, което означава, че Вие получавате най-добрите резултати, които витамин С може да постигне: забележимо по-озарена и свежа кожа, по-гладка текстура и видимо намаляване на фините линии и бръчки.

Съдържащ чист витамин С (аскорбинова киселина), Pure C15 е идеален за онези, които имат опит в използването на витамин С в своя режим и търсят по-активен продукт.

Витамин С се "презарежда", благодарение на два антиоксидантни "съюзника": Витамин E и L-глутатион, които регенерират молекулата на витамин C, когато се изчерпи, осигурявайки ѝ невероятен потенциал.

КАК РАБОТИ?

Кожата Ви скалдира естествени антиоксиданти, които защитават от свободните радикали. Но когато тези свободни радикали в околната среда са повече от антиоксидантите в кожата ви, тя вече не може да бъде добре защитена. Свободните радикали се захващат върху повърхността на кожните клетки, причинявайки непоправими увреждания, което от своя страна води до преждевременно стареене. Pure C15 съдържа 15% чиста аскорбинова киселина, която подсилва ефектa на естествената защитна система на кожата, като неутрализира вредното действие на свободните радикали.

Специалната формула  на Pure C15™ имитира естествените механизми в тялото, за да поддържа стабилен витамин С в кожата. Рh-то на формулата също е подобрено- не дразни, а същевременно осигурява идеален баланс, за да бъде витамин С максимално ефективен. Аскорбиновата киселина стимулира синтеза на колаген, прави кожата по-млада и защитена.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

 • 15% L-аскорбинова киселина - Най-чистата форма на витамин С, аскорбиновата киселина осигурява изключителна антиоксидантна защита от вредните свободни радикали, като същевременно стимулира производството на колаген и еластин.
 • Витамин Е - Мощен антиоксидант, който естествено присъства  в кожата.  Неутрализира редица свободни радикали, работи оптимално в комбинация с вит. С, ефективен в противостареещата грижа за кожата и отличен овлажняващ агент.
 • Глутатион - Естествен антиоксидант в тялото, който подобрява стабилността на витамин С чрез създаване на цялостен цикъл, който подпомага пълната регенерация на молекулата на Витамин С.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

 • На почистено лице сутрин, нанесете с леки масажиращи движения 5 капки от серума в зоната на лицето, шията и деколтето
 • Оставете да абсорбира преди да нанесете овлажнител. Използвайте целия флакон, преди да отворите втория
 • Всеки флакон трябва да се използва в рамките на 2 месеца след отварянето
 • За оптимална свежест, съхранявайте Pure C15 в хладилника


Опаковка: 2х15мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Модел: P06232
 • Наличност: В наличност
 • 97.00 лв
 • без ДДС: 97.00 лв