Re-flect 50ml Слънцезащитен флуид

Re-flect 50ml Слънцезащитен флуид

Re-flect 50ml Слънцезащитен флуид

Флуид със силна слънчева и хидратираща грижа, два вида UVфилтри и прекрасен аромат. Предпазва кожата от слънчевите лъчи и действа противовъзпалително и възстановяващо.

Филтърът за минерална светлина (Karanjaöl Titandioxid) осигурява незабавна защита от светлина с допълнителни антибактериални и противовъзпалителни свойства, химическият филтър за защита от светлина (широколентов филтър UVA и UVB) осигурява широколентова защита срещу слънчева радиация. Ценните съставки като биомиметичен липопептид имат противовъзпалително, антибактериално и успокояващо действие.

Re-flect впечатлява със своята лека, гладка, немазна текстура.

Какво означава минерална и химическа защита от светлина?

Защитата от минерална светлина лежи като гипс върху кожата, предлага незабавна защита, но се губи чрез изпотяване / плуване и след това винаги трябва да се освежава. Химичната светлинна защита отнема около 20-40 минути, за да се натрупа. След като защитата се развие, тя трае около 3-4 часа и не губи ефекта си във водата!

Чрез комбинацията от минерална и химическа светлозащита, Re-flect предлага незабавна и трайна светлинна защита!

СЪВЕТ:

  • За мазна кожа подходящ като самостоятелен финален продукт, за суха кожа е препоръчително да се поставя върху серум BDR.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Биомиметичен липопептид - създаден по модел на естествения липопептид на кожата. Иновативният трипептид успокоява раздразнената кожа, намалява образуването на възпалителни медиатори, индуцирани от UV светлина, има деконгестантно и противовъзпалително действие.
  • Каранджа масло - отговаря за минералната слънцезащита, естествено масло от семената на дървото Karanja. Освен това има антибактериален и противовъзпалителен ефект.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • Нанесете върху лицето и деколтетоНапишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Модел: BDR-12
  • Наличност: В наличност
  • 75.00 лв
  • без ДДС: 75.00 лв