Re Gen РЕВОЛЮЦИОННА LED ТЕХНОЛОГИЯ ОТ АНГЛИЯ

Автор admin 01/04/2018 0 Коментари НОВИНИ,

Re Gen е съвременна патентована технология, която използва безопасна LED светлина, за да въздейства на ниво клетка.

Източник: сп. Beauty woman

Светлината има биостимулиращо действие върху функциите на кожата, подмладява и регенерира лицето, възстановява естественото производство на колаген, има антибактериален и противовъзпалителен ефект, стяга порите и успокоява зачервяванията. Също така Re Gen действа благотворно върху възпаленията от екзема, подобрява състоянието при розацея, намалява производството на меланин и възстановява тонуса на лицето. Едно от предимствата на Re Gen технологията е липсата на загряване на кожата и отсъствие на изгаряния по лицето. LED светлината стимулира клетъчната енергия чрез фотохимична реакция, а не чрез фототермична. Това я прави напълно безболезнена и безопасна за всички типове кожа, няма странични ефекти, не причинява болка, няма възстановителен период и се прилага през цялата година. В София единственият център, който работи с апарата е Синара студио.

 

200x301_res__DSC6377.JPG

Радияна Бориславова, козметик с 20-годишен опит, Синара студио,

София, кв. Гео Милев, ул. Хемус 1, тел. 02 870 30 73

 

Фотобиологичният ефект на Re Gen технологията е стимулация на колаген и еластин в кожата, което води до видимо подмладяване на лицето и намаляване на бръчките. Повишава еластичността, стяга лицевия контур и регенерира в дълбочина.
Влияе върху синтеза на меланин и има изсветляващо действие върху цвета на  кожата. Видимо намалява пигментните петна и следите от слънчево увреждане.


LED светлината насища с кислород клетките и има антибактериален и противовъзпалителен ефект, увеличава микроциркулацията. Propionibacterium acnes се повлиява успешно чрез интензивен лечебен курс от 10 процедури в рамките на 5 седмици. Апаратът укрепва капилярите и намалява червенината по лицето, успокоява възпаленията при розацея. 


Освен сериозните ползи върху кожата Re Gen технологията има изключителен ефект и върху човешкото здраве. Лекарите в Англия го използват в болничното лечение на своите пациенти. В Болница Токуда са прилагали технологията в продължение на 3 месеца върху пациенти с акне и с розацея. Резултатът е положителен, наблюдава се подобрение. Имаме опит и в оздравителните процеси на наши клиенти след операции, белези от катастрофа и удар.

Освен всичко това Re Gen технологията подобрява абсорбцията на приложените продукти върху кожата. Затова в Синара студио използваме LED светлината по три начина: 1. самостоятелно, 2. в комбинация със серуми или маски и 3. като средство за потенциране на друга терапия, която предлагаме в салона.

Системата Re Gen има 4 светлинни програми: 

 

 

 

ЧЕРВЕНА 
Червената светлина редуцира фините линии и бръчките, увеличава производството на колаген и еластин. Подобрява кожната текстура и тонуса. 
Освен антиейджинг ефекта тя подобрява здравината на капилярите и намалява зачервяванията по кожата. Изключително подходяща терапия за чувствителни, нетолерантни кожи. Доказан лечебен ефект при розацея. Нормализира производството на меланин и има депигментиращо действие. Просветлява и избистря тена на лицето. 

СИНЯ

Тази светлина има антибактериален и противовъзпалителен ефект. Минимизира проявите на акнето и лекува белезите от него. Успокоителен и пречистващ ефект, стяга порите и редуцира зачервяването.  
 

МАГЕНТА
Тя обединява действието на червената и синята светлина. Клинични изследвания доказват, че терапиите с МАГЕНТА светлина са по-ефективни и постигат по-добри резултати, отколкото прилагането на монохромните светлини. Освен че е по-ефективна, комбинираната МАГЕНТА светлина подобрява абсорбцията на нанесените козметични продукти и увеличава въздействието им.
 

Релаксинг
Прилага се при чувствителни кожи. Релаксира и освобождава от стреса.
И четирите светлини могат да се прилагат самостоятелно или да се  комбинират. По този начин в рамките на 20 или 30 минути, колкото трае процедурата, работим върху няколко проблема, покривайки всички нужди на кожата.


Re Gen може да се прилага еднократно и има видим ефект още от първата процедура. Но, за да увеличим ефекта по сила и време, го препоръчваме в серия. Тя включва 10 процедури - 2 пъти в седмицата, в продължение на 5 седмици. Действието на светлината продължава и се наблюдава в следващите 6 месеца. Резултатите са налице с бързи темпове и се запазват във времето, затова и повечето клиенти правят два пъти в годината серии. Не се препоръчва за лица под 18 години, при бременност и кърмене.

Резултатите от технологията Re Gen са подмладена и здрава кожа, без зачервявания и петна, без възпалителни процеси.
Интересен факт е, че НАСА използва LED светлината в медицинската грижа за космонавтите на дълги мисии. Както преди, така и по време на престоя им в Космоса, тъй като продължителната безтегловност причинява редица промени във физиологията им. Това, което обединява ползите за космонавтите и за всички нас от LED терапията, са стимулиране на енергийните процеси в митохондриите, растежа на нови клетки, стимулиране на мускулната и костната системи, ускореното зарастване на рани и цялостното повишаване на оздравителните способности на организма.


Особено интересно е повлияването върху митохондриите, като чистенето на токсини от тях, предпазва от диабет и затлъстяване, според откритията на Нобеловия лауреат за 2016 г. проф. Йошинори Осуми. А така също се оказа, че митохондриите са главен фактор в процеса на стареене, според учени от Университета в Гьотеборг, Швеция.