ReGen™LED ТЕХНОЛОГИЯ

Автор admin 04/12/2017 0 Коментари ReGen™,

ReGen™LED ТЕХНОЛОГИЯReGen™ е съвременна патентована технология, която използва безопасна ЛЕД светлина, за да въздейства на ниво клетка.

 
Светлината има биостимулиращо действие върху функциите на кожата, подмладява и регенерира лицето, има антибактерален и противовъзпалителен ефект.
 
Едно от предимствата на ReGen™ технологията е липсата на загряване на кожата и отсъствие на изгаряния по лицето. ЛЕД светлината стимулира клетъчната енергия чрез фотохимична реакция, а не чрез фототермична, подобно на голяма част от съвременната естетична апаратура.
 
Системата е ефективна и напълно безболезнена, прилага се през цялата година, не прави фоточувствителна кожата и не се изисква възстановителен период.
 
Фотобиологичният ефект на ReGen™ технологията е стимулация на колаген и еластин в кожата, което води до видимо подмладяване на лицето и намаляване на бръчките. Повишава еластичността, стяга лицевия контур и регенерира в дълбочина.
Апаратът укрепва капилярите и намалява червенината по лицето.
Влияе върху синтеза на меланин и има изсветляващо и избистрящо действие върху цвета на кожата.
ЛЕД светлината насища с кислород клетките и има антибактериален ефект. Propionibacterium acnes се повлиява успешно чрез интензивен лечебен курс.
 
 
ЗА КОГО?
-кожа с фини линии
-кожа с бръчки
-отпусната кожа
-мазна, акнеична
-смесена кожа
-чувствителна
-с крехки капиляри
-със зачервявания
 
ДЕЙСТВИЕ:
-антиейдж
-стимулира колаген и еластин
-изглажда фините линии и бръчките
-подобрява текстурата на кожата
-подобрява кръвообращението
-редуцира пигментни петна
-подобрява проникването в кожата на приложените козметични продукти
-релаксира и освобождава стреса
-антибактериално
-противовъзпалително
 
Системата има 4 светлинни програми, които могат да се комбинират или да се използва само една от тях.
ReGen™ СИНЯ- Тази светлина има антибактериален и противовъзпалителен ефектReGen™ СИНЯ- Тази светлина има антибактериален и противовъзпалителен ефект. Отстранява несъвършенствата, подобрява текстурата и тонуса на кожата. Минимизира действието на акнето и лекува белезите от него. Успокоителен и пречистващ ефект.
 
 
 
 
 
ReGen™ МАГЕНТА (комбинация от ЧЕРВЕНА и СИНЯ СВЕТЛИНА)ReGen™ МАГЕНТА (комбинация от ЧЕРВЕНА и СИНЯ СВЕТЛИНА) - Тя обединява действието на Червената и Синята светлина. Клинични изследвания доказват, че терапиите с МАГЕНТА светлина са по-ефективни и постигат по-добри резултати, отколкото прилагането на монохромните светлини.
Освен, че е по-ефективна, комбинираната МАГЕНТА светлина подобрява абсорбцията на нанесените козметични продукти и увеличава въздействието им.
 
 
 
 
ReGen™ МАГЕНТА (комбинация от ЧЕРВЕНА и СИНЯ СВЕТЛИНА)ReGen™ МАГЕНТА (комбинация от ЧЕРВЕНА и СИНЯ СВЕТЛИНА)- Тя обединява действието на Червената и Синята светлина. Клинични изследвания доказват, че терапиите с МАГЕНТА светлина са по-ефективни и постигат по-добри резултати, отколкото прилагането на монохромните светлини.
Освен, че е по-ефективна, комбинираната МАГЕНТА светлина подобрява абсорбцията на нанесените козметични продукти и увеличава въздействието им.
 
 
 
 

ReGen™ РЕЛАКСИНГ- Прилага се при чувствителни кожи. Релаксира и освобождава от стреса.

И четирите светлини могат да се комбинират и по този начин в рамките на 20 или 30 мин. работим върху няколко проблема, покривайки всички нужди на кожата.

Резултатите от технологията Ре Джен са подмладена и здрава кожа, без зачервявания и петна, без възпалителни процеси.

Продължителност: 20 – 30 мин.

Интензивен курс: 10 процедури, 2 пъти седмично

Противопоказания: деца под 18 години, при бременност и кърмене