ТЕРАПИЯ КАПИЛ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Автор admin 03/12/2017 0 Коментари PHYT'S ТЕРАПИИ,

ТЕРАПИЯ КАПИЛ за чувствителна кожа с крехки капиляри е създадена да успокои нетолерантното и деликатно лице със зачервявания и сухата възпалена кожа. КАПИЛ ще донесе комфорт и успокоение. Резултатът е спокойна, толерантна кожа, без червени петна.

Продуктите от серията са органични, нежни и неагресивни, БЕЗ ПАРФЮМИ, БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, БЕЗ ПАРАБЕНИ! Затова не се наблюдават никакви негативни реакции и имаме 100% поносимост, дори и при изключително чувствителните и реактивни лица.

 

ЗА КОГО?
-кожа, склонна към зачервявания
-с крехки капиляри
-чувствителна
-нетолерантна

 

ОТГОВОРНИ КЪМ ПРИРОДАТА
Активните агенти и съставки са с 100% натурален произход!
• Натурални продукти
• Без парабени
• Без силикони
• Без оцветители
• Без консерванти
• Без парфюми

 

Всичко започва с Почистващо мляко и Тоник, Нежен Ексфолиант без агресивни агенти и без абразивни частици. Деликатно отстранява мъртвите клетки и подготвя кожата за качествена абсорбция на активните съставки, извлечени от чисти и лечебни билки. Продължаваме със Серум Капил Роза със силно успокояващо действие, укрепва капилярите и редуцира червенината. Патентованият лимфо-енергизиращ PHYT`S масаж се извършва със Серум, богат на златни перли. Релаксирайте и се насладете на времето за Вас и Вашата кожа! Успокояваща маска за лице, шия и деколте и финален крем маркират края на успокояващата терапия.
Усещане за комфорт, успокоение, зачервяванията по лицето са намалени.

 

ТЕРАПИЯ КАПИЛ за чувствителна кожа

Активни съставки: Центела Азиатика, Конски кестен

Продължителност: 60 мин.
Интензивен курс: 6 седмици, 1 път седмично; профилактика 1 път в месеца
Противопоказания: НЯМА

Етикети: PHYT'S